Antenne, netværk og telefoni

Træt af dårlig wifi-dækning i hjemmet?

Du kender det garanteret: Midt i din yndlingsserie – eller Champions League-finalen – begynder signalet på skærmen at flimre, for derefter at fryse helt fast. Teenagerne råber og skriger inde fra værelset, da de bliver smidt ud af Fortnite, og den lille – som ellers var helt opslugt af Paw Patrol på iPad’en – får pludselig travlt med alt muligt andet. 

Dårlig wifi-dækning er årsag til store problemer i den moderne familie. “Det skal bare køre!” plejer vi at sige herhjemme. 

Men hvad så, når det ikke gør det?

Strømføring ude og inde - installation af stikkontakt

Der er flere ting, du selv kan gøre for at forbedre dårlig hastighed med trådløst internet.

I mange tilfælde skyldes problemerne med dårlig dækning dog netværkets infrastruktur – altså hvordan forbindelsen er ført ind i dit hjem, og hvordan det herfra sendes ud til alle enhederne rundt omkring i rummene.

Utilstrækkeligt udstyr kan også give dårlig trådløs forbindelse – for eksempel er mange af de “internetkasser” du får med fra udbyderne slet ikke bygget til at udsende wifi i et omfang, der svarer til en helt almindelig husstands behov. Er der flere husstande/netværk i nærheden af hinanden, overlapper netværkskanalerne ofte, så I trækker på de samme ressourcer, og reelt kun udnytter 50% af det, I hver især betaler fuld pris for.

Der er også situationer, hvor et netværkskabel bare er den eneste holdbare løsning – streaming af video i høj opløsning (HD/UHD), og gaming, som kræver hurtig reaktionstid fra spilleren, sætter pres på den trådløse forbindelse. 

Det pres kan lettes ved bruge et fast kabel ved de installationer, der oftest bruges til den slags aktiviteter. 

Kontakt BDS Elinstallation, hvis du oplever udfordringer med det trådløse signal i dit hjem i Aalborg, Svenstrup eller Støvring. 

Vi står klar med gratis rådgivning, som kan hjælpe dig videre – og har du brug for professionel hjælp, giver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud på udførelse af arbejdet

Professionel netværksinstallation og wifi - få bedre dækning

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Her holder vi os opdateret med tilbud, og hvad BDS El-installation ellers går og laver.

Vi laver stories, hvor du kan følge med i de projekter vi har gang i, og der er altid inspiration at hente til dine gør-det-selv projekter.

Scroll to Top