Servicering af dine ældre installationer

Blinker lamperne til dig, eller har køleskabet givet op?

Svigtende eller ustabile installationer kan være tegn på ældre eller ikke-autoriserede installationer – men det kan selvfølgelig også bare være, at dit gamle køleskab er dødt, en løs forbindelse til lampen, eller en nedslidt afbryder. 

Uanset hvad, finder vi hurtigt frem til fejlen, så du kan komme videre. 

Vore installatører har mange års erfaring med servicering og vedligehold af alle former for installationer, og finder ofte fejlen blot ved en beskrivelse af problemet.

Skulle det alligevel vise sig at knibe med at finde frem til problemet med det blotte øje, har vi topmoderne fejlsøgningsudstyr, der registrerer selv den mindste forstyrrelse i forbindelsen.

Professionel service af autoriseret elinstallatør i Svenstrup
Strømføring ude og inde - installation af stikkontakt

Er det længe siden du har fået tjekket dine installationer, kan det ofte være en god idé at få dem efterset – også selvom du ikke oplever problemer med dem i hverdagen.

Mange problemer opstår på grund af slid, og de kan undgås ved at udskifte eventuelle slidte kontaktflader på forhånd. Så slipper du for et mørkelagt hus, eller vand i køkkenet, når fryseren står af.  

Hos BDS Elinstallation servicerer vi elinstallationer hver dag, så uanset om det drejer sig om en stikkontakt, afbryder, lampeudtag, spots eller hvidevarer eller skjulte installationer, kan vi hjælpe dig. Vi holder til i Svenstrup, men vores biler kører ligeledes både i Aalborg og Støvring-området, så ofte kan vi være hos dig inden for en time.

 Er du i tvivl om, om dine installationer trænger til et eftersyn, så kontakt os i dag. 

Hos BDS Elinstallation er gode råd gratis, og vi giver også gerne dig et godt råd med på vejen. Har du brug for vores hjælp, får du altid et uforpligtende tilbud på det arbejde, der skal udføres.

BDS elinstallation - autoriseret elinstallatør i svenstrup

Scroll to Top