Energioptimering

Med de rigtige optimeringer kan du spare helt op til 80% på den næste elregning!

Ja, det lyder helt vildt, men der kan faktisk være rigtig mange penge at spare ved at energioptimere dine ældre installationer og lyskilder. 

Ældre lyskilder som glødepærer og halogen er ineffektive – de udnytter ikke strømmen godt nok, og derudover skal de udskiftes meget oftere.

Har du flere ældre lyskilder i dit hjem, vil du kunne se en markant forskel på din næste elregning, ved at skifte til nye strømbesparende LED-kilder, hvis levetid er 10-15 gange længere end traditionelle glødepærer.

Ved normalt brug er din investering i udskiftning af de gamle lyskilder til nye strømbesparende kilder altså tjent ind efter bare et halvt år – og så gør du samtidig noget godt for din grønne samvittighed.

billig professionel installation af kontakter, afbrydere, lamper

Skal du i gang med at energioptimere din bolig, kan du tilmed tilføje smart styring af din belysning i de mest benyttede rum – eller gå hele vejen, og få komplet kontrol over dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

Er du i tvivl om, om dine lyskilder bør udskiftes, og hvor meget du eventuelt kan spare ved en udskiftning, så kontakt os i dag, og få en professionel vurdering fra en autoriseret elinstallatør.

 Vi er – når vi selv skal sige det – eksperter i energioptimeringer, og fører kun de mest moderne og effektive lyskilder. Skal dine installationer serviceres eller udskiftes til noget nyere, så du får mest muligt ud af din modernisering, klarer vi også det – og du får selvfølgelig et gratis og uforpligtende tilbud på alt arbejde, vi udfører.

BDs elinstallation - autoriseret elinstallatør i svenstrup

Scroll to Top