Renovering

Skal du i gang med at renovere din bolig, et værelse eller en anden bygning?

Vi ved, at du har mange andre ting at tænke på end elinstallationer, men skal du have nyt køkken eller i gang med en større ombygning, er der penge at spare ved at tage en autoriseret elinstallatør med på råd. 

Dine gamle elinstallationer er ikke lige så effektive som nyere installationer, og du kan spare mange penge på elregningen årligt ved at skifte installationerne i forbindelse med en renovering.

Vil du spare endnu mere på elregningen, bør du overveje at skifte til smarte installationer, der selv slukker, når der ikke er personer i belysningsområdet – eller du kan styre installationerne fra din smartphone. Det er bedre for miljøet, men også for din pengepung.

Professionel service af autoriseret elinstallatør i Svenstrup
Strømføring ude og inde - installation af stikkontakt

Fornyelse af dine installationer giver også mere sikkerhed i hjemmet.

Gamle installationer eller installationer udført af ikke-autoriserede håndværkere kan medføre øget risiko for ustabiliteter, kortslutning og brandfare. 

Udskiftning af dine gamle installationer vil i mange tilfælde være en billigere løsning, og oven i hatten får du altså en ekstra tryghed, så du kan sove roligt om natten.

Kontakt BDS før du går i gang med at renovere, og få en professionel samarbejdspartner med hele vejen gennem forløbet.

Hos BDS El-installation får du kontakt med en autoriseret el-installatør, der kan rådgive og vejlede om lovkrav, funktionalitet og energieffektivitet, så vi finder den løsning, der passer dig.

Hos BDS er gode råd gratis, og du får et uforpligtende tilbud på det arbejde, der evt. skal udføres.

Vi har base i Svenstrup, men kører i både Aalborg- og Støvring-området også.

BDS Elinstallation i Svenstrup - service og eftersyn af installationer

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Her holder vi os opdateret med tilbud, og hvad BDS El-installation ellers går og laver.

Vi laver stories, hvor du kan følge med i de projekter vi har gang i, og der er altid inspiration at hente til dine gør-det-selv projekter.

Scroll to Top