Om BDS El-installation

BDS El-installation v/ aut. elinstallatør Claus Sloth Sørensen i Svenstrup er din nye lokale elektriker

BDS El-installation har base i Svenstrup, hvorfra vi servicerer hele det omkringliggende område: Aalborg, Støvring, Frejlev, Skalborg, Gistrup og alle de andre. 

Claus – som selv er født og opvokset i Gistrup – har et godt kendskab til området omkring Aalborg, og som elektriker har han kørt Himmerland og Vendsyssel tyndt.

BDS Elinstallation i Svenstrup - service og eftersyn af installationer

Claus er vild med ”gør-det-selv/DIY”-projekter, og hjælper gerne med at finde en kreativ løsning, så din drøm kan realiseres. Med Claus som makker er du sikker på, at kvaliteten i arbejdet er i orden, og at dine installationer både er sikre og lovlige.

Du kan holde dig opdateret på Facebook, hvor Claus viser billeder fra de projekter, BDS går og roder med – der ryger også af og til et ”gør-det-selv”-projekt op.

Claus er stor tilhænger af ting, der er lavet fra bunden med kvalitet og det gode håndværk for øje – men han sætter også pris på det at lave gamle ting om til nye, og på den måde fornye og forbedre.

Står du med en idé, og er måske lidt i tvivl om, om det kan lade sig gøre, så kontakt endelig Claus og få en snak om løsningerne.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Her holder vi os opdateret med tilbud, og hvad BDS El-installation ellers går og laver.

Vi laver stories, hvor du kan følge med i de projekter vi har gang i, og der er altid inspiration at hente til dine gør-det-selv projekter.

Scroll to Top